Nords är en effektiv och pålitlig transportpartner

Vi gör det vi ska i rätt tid

Transporter i Sverige

Om oss

Nords Åkeri startades år 1925.

Idag är vi 40 st anställda som med stor kunskap av olika transporter tillgodoser våra kunders önskemål om säkra och flexibla lösningar.

Den dagliga kontakten med våra kunder är viktig och vi värdesätter kommunikation, långsiktighet och personliga kontakter.

Visst spelar det roll vilken transportpartner man väljer

Min uppfattning är att det är stor skillnad mellan åkeri och åkeri. På Nords är vi ett åkeri för den som ser transport som en vikig del av närningskedjan. Vi lever i ett höghastighetssamhälle. Alla vill ha allt snabbt och utan att vänta. Oavsett vad vi tycker om situationen, så är det så det är. På Nords har vi bestämt oss för kvalitet på kundens villkor. Med detta resonemang tillför en effektiv och pålitlig transportpartner mervärden.

I praktiken finns det inte två kunder som har identiska behov. Därför gäller det att lyssna. Och att anpassa sig.
Vi vill få dig att växa genom smarta logistiklösningar. Närvaro är ett nyckelord. Andra är planering, precision, personligt engagemang och flexibilitet. Vi gör det vi ska i rätt tid. Vi förstår att det inte enbart handlar om att flytta saker, utan att leverera något viktigt som andra människor behöver. Och att verkligheten inte alltid går att styra veckor i förväg. Förutsättningarna förändras. Ibland bara på några minuter.

Varje dag är annorlunda. Den som tror att transporter kan hanteras via en tjock manual har nog inte varit ute i verkligheten. På Nords kan vi ha hundratals inkommande telefonsamtal varje dag. De kan handla om allt från nya uppdrag till ändrade förutsättningar. Något har tidigarelagts, någon har hittat ett fel i godset och vips måste planerna ändras.

Vissa dagar är extra speciella. Alla ringer samtidigt. Varje lucka som öppnas innehåller nya utmaningar. Men lugn, på Nords klarar vi det mesta. Det har vi gjort sedan nittonhundratalets början. Och det kommer vi att göra imorgon också. Ytterst handlar det om att göra livet enklare för våra kunder.

Per-Erik Nord

VD på Nords Åkeri AB
Son till Hans och sonson till Albert (som grundade verksamheten 1924).

Ett urval av våra samarbetspartners